A Williams Silverstone-ban bizonyította, hogy tudja tartani a lépést a fejlesztési versenyben, sőt, a brit pályán gyorsabbak is voltak, mint az eddig a második erőnek számító Ferrari, azonban a most következő Hungaroring más tészta lesz, a lassú, kanyargós helyszín az eddigiek alapján nem igazán kedvez az FW37-esnek. A Magyar Nagydíjon derülhet ki, képes volt-e ezen a területen is javulni a grove-i alakulat.


“Budapest nagyszerű város, és nagyszerű futamnak is ad otthont” – kezdte Valtteri Bottas a csapat beharangozójában. “Sok finn szurkoló él Magyarországon, mások pedig otthonról utaznak ide a hétvégére, szóval mindig sokan drukkolnak nekem, már-már a Finn Nagydíjat tartják a Hungaroringen.”
“A pálya nagyban különbözik az előzőektől, sokkal szűkebb, jóval több a közepes és a lassabb kanyar, de a fejlesztési munkában pontosan ezekre koncentráltunk, igyekeztünk növelni a leszorítóerőt. Erős hétvégét remélünk, szeretnénk továbbvinni a megszerzett lendületet!” 
F1: Finn Nagydíj a Hungaroringen 3


A veterán Felipe Massa is kíváncsian és szívesen érkezik hozzánk:
“Magyarország különleges jelentőséggel bír számomra. Nagyon sok szurkolóm van ott, a 2009-es (hungaroringi) balesetem óta igazán mögém álltak az emberek. A fantasztikus város közelsége pedig csak tovább emeli a hétvége fényét. A pálya elvileg nem igazán feküdne az autónknak, de az elmúlt időszakban sokat fejlesztettünk rajta, így versenyképes hétvégét várhatunk.”