Felipe Massa williamses szerződése az idény végén lejár, a 34 éves brazil pedig egyelőre nem hosszabbított a a grove-i csapattal. A nyolc ferraris év után a brit legendához átigazolt veterán tavaly is bizonyította, hogy van még benne spiritusz, idén pedig már a hatalmas tehetségnek tartott Valtteri Bottast is rendesen megizzasztja, ezért nem is tart tőle, hogy elküldik.


“Miért is ne maradnék? Szeretek ezzel a csapattal dolgozni, és ők is tisztelettel bánnak velem. Laza vagyok, voltak jó eredményeink, szóval miért is kellene változtatni? Opciójuk van a következő idényre, semmi akadályát nem látom, hogy közösen folytassuk” – mondta az F1-ben 2002-ben bemutatkozott versenyző.
A jövő évre tehát a williamses folytatás a cél, de Massa azt is elismerte, hogy a Forma-1 utáni lehetőségeken is gondolkodik:
“Pillanatnyilag van elég dolgom, de talán az F1 után akadhat még lehetőségem a Formula E-ben vagy a tartóssági vb-ben (WEC), ami egy nagyon jó kis bajnokság, az autó pedig az F1 után a legjobb, szóval az érdekelne. Amikor úgy döntök, hogy távozom az F1-ből, jobban is ráérek majd átgondolni ezt.”