A Süddeutsche Zeitung híre szerint a 2013 végi síbalesetében súlyos agysérüléseivel svájci otthonában lábadozó Michael Schumacher felesége, Corinna sikeresen perelt három német lapot.
Corinna és Michael Schumacher   (Fotó: Europress)

Corinna és Michael Schumacher (Fotó: Europress)

Corinna és Michael Schumacher (Fotó: Europress)


A bíróság döntésének értelmében a Bunte, a Freizeit-Revue és a Freizeit-Spass olyan állításai, mint hogy az F1-es legenda “néha kinyitja a szemét”, “különleges ellátásban részesül”, vagy hogy a baleset óta “első szavait” mondta ki, már a magánszférát sértő találgatásoknak minősülnek, így eltiltották őket a hasonló anyagok közzétételétől.
Nem ment ilyen Schumacher egykori főnökének, a Benettont, majd a Renault-t irányító Flavio Briatorének, őt a Gazzetta dello Sport szerint első fokon 1 év 11 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Olaszországban adóelkerülés miatt. 
A bíróság bizonyítottnak látta, hogy Briatore és üzlettársai a Force Blue nevű jachtra fiktív számlákkal jogtalanul kértek és kaptak kikötői és üzemanyag-illetékmentességet, ugyanis az állításaikkal ellentétben a hajó nem charter járatként, hanem személyes használatban, saját időtöltésre közlekedett.
A szabadságvesztés kiszabása mellett a hajót is lefoglalták – Briatoréék fellebbeznek.