A Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone nem olyan rég az igen aktív celebéletet élő Lewis Hamiltont dicsérte, míg a sokkal visszafogottabb Nico Rosbergről és Sebastian Vettelről azt mondta, hogy unalmasak, nem segítik a sportág népszerűségének növekedését.
Vettel egy friss interjúban újra reagált, azt mondta, a Forma-1-eseknek, sőt általában a profi sportolóknak manapság nincs is idejük “jópofizni”.
Vettel: Nem érünk rá jópofizni 1
Vettel: Nem érünk rá jópofizni 2

Vettel: Nem érünk rá jópofizni

Vettel: Nem érünk rá jópofizni

Vettel: Nem érünk rá jópofizni 7
Vettel: Nem érünk rá jópofizni 8
Vettel: Nem érünk rá jópofizni 9
Vettel: Nem érünk rá jópofizni 10
Fotó megosztása:
Vettel: Nem érünk rá jópofizni 11


“Régen a pilóták megtehették, hogy nyitottak voltak, ugyanis kevesebb dolguk volt. Nem azt mondom, hogy lustábbak voltak, egyszerűen csak kevesebb kötelezettségük volt. De azok az idők már elmúltak, amikor a versenyző kiszállt az autóból, rágyújtott egy cigire, mondta a szerelőknek, hogy tegyétek gyorsabbá az autót, majd csinos hölgyekkel találkozott a hotelben” – mondta az olasz RAI-nak a Ferrari-pilóta.
“A versenyzőknek ma gyakorlatilag nincs is idejük megnyílni, igazából még lazítani, gondolkodni is alig van időnk. Ugyanakkor nem hiszem, hogy ez csak a Forma-1-re jellemző probléma, más sportágakban is jelen van” – tette hozzá.
Nagy kérdés, hogy Hamilton hogyan képes mégis magas fordulaton pörögni, vajon csak nagyon ügyesen bánik az idejével, vagy rossz úton jár, és valamikor visszaüt nála a sztáréletforma.