Nagy-Britannia

The Times: “Lewis Hamilton nyerte a pezsgőpartit Silverstone-ban. Történelmi teljesítmény volt ez, amellyel a brit pilóta neves társaságba került: Jim Clark és Nigel Mansell után ő a harmadik, aki háromszor is meg tudta nyerni hazai futamát.”
The Guardian: “Hamilton nyerte a Brit Nagydíjat Nico Rosberg előtt az esőáztatta Silverstone-ban.”
Németország


Frankfurter Allgemeine Zeitung: “Hamilton kötélidegekkel száguldott a hazai sikerig. Az ezüstnyilak Silverstone-ban is legyőzhetetlenek voltak – az idény eddigi legjobb, leglátványosabb és legszórakoztatóbb nagydíján.”
Bild: “Hamilton hazai győzelme. Ennyire nehéz dolga azonban még soha nem volt a világbajnoknak. A két Williams-pilótával vívott komoly csata után nyert, Nico Rosberg második lett.”
Süddeutsche Zeitung: “Hamilton Rosberg és Vettel előtt: a megszokott forgatókönyv látványos formában valósult meg Silverstone-ban. Lewis Hamilton a szezon talán legszórakoztatóbb 94 percét követően ötödször nyert az idei kilencedik futamon, s ezzel 17 pontra növelte az előnyét a Brit Nagydíjon második csapattársával, Nico Rosberggel szemben.” 
Spanyolország


AS: “Hamilton mindent jól csinált, a kezével és a fejével is. És amikor ez sikerül neki, mostanában senki sem tudja zavarba hozni. Hamilton autója olyan, mint egy torpedó.”
La Vanguardia: “Hamilton rettenetesen rosszul rajtolt, ám a stratégiájával fején találta a szöget és megmutatta, ki a főnök.”
Mundo Deportivo: “A Brit Nagydíj messzemenően a legőrültebb, legérdekesebb és legizgalmasabb futama volt a szezon eddigi részének. Hogy aztán a végeredmény szempontjából semmi új nincs a nap alatt, arról leginkább a Williams tehet. A rossz stratégia miatt a csapat elszalasztotta a nagy esélyt a sikerre.”
Sport: “Hamilton pályafutása legjobb szakaszában jár, s ezt remek teljesítménnyel, hazai közönség előtt mutatta meg az egész világnak.”
Franciaország


L’Équipe: “Hamilton volt a silverstone-i színdarab sztárja. Az elrontott rajt ellenére győzni tudott Silverstone-ban, a kifejezetten változatos Brit Nagydíjon.”
Le Figaro: “Az elrontott rajt, a tétovázó Williamsek és a futam végére megérkező eső ellenére Hamiltonnak sikerült győznie Nagy-Britanniában.”
Svájc

Neue Zürcher Zeitung: “Lewis Hamilton a Brit Nagydíjon megmutatta, hogyan kell visszatérni a vereségek után.”
Forrás: MTI