Lewis Hamilton (1.): “Elég nehéz időmérő edzés volt mindenki számára. Jó, hogy elsőre jó kört futottam a Q3-ban, a másodikban az elejétől keményen nyomtam, és blokkoltam a hátsó kerekeket az egyes kanyarban. Elsőre nem aggódtam annyira a pole, csak a kocsi miatt, arra figyeltem, hogy minden rendben legyen. Csak a második gondolatom volt, hogy esetleg elveszítettem az első rajtkockát. Pénteken nagyon jó versenytempót mutatott a Ferrari, közelebb lehetnek, nehéz verseny lesz. A gumik valószínűleg nem okoznak majd problémát, de számítani fog minden tized. Számomra is nehéz időmérő volt, végig három-négy tizedre voltam Nicótól, vagy a gumikat vagy a fékeket nem tudtam felmelegíteni.”

Nico Rosberg (2.): “Nem tudom pontosan, mi történt, talán a műfűre futottam rá, vagy egyszerűen csak túl sok volt. A lényeg, hogy elveszítettem az autót. Megviselt, mert két tizeddel kaptam ki Lewistól, de az utolsó körömben két tizeddel gyorsabb voltam nála, úgy éreztem, nagyon kell igyekeznem, és aztán sok volt. Az egész pálya elég nehéz, nagy kihívás összehozni egy jó köridőt, hibázni viszont könnyű. Én most így jártam.”

Sebastian Vettel (3.):
“Nincs ezen sok magyaráznivaló, megint gyorsabbak voltak nálunk. Megpróbáltunk persze mindent, jól haladtunk, aztán a Q3 kicsit zűrös volt, de azért jó eredményt értünk el. Az időmérőn a Mercedes-motoros autók mindig fejlebb tekerik kicsit a teljesítményt, van dolgunk, ha utol akarjuk őket érni. Összességében elégedett vagyok, remek az autó, szerintem jó verseny előtt állunk.”