Lewis Hamilton (1.): “Nagyon jól éreztem magam az autóban. Nem volt a legkönnyebb időmérő, mert a harmadik szabadedzésen nem is tudtam teljes kört futni, kicsit vakon érkeztem ide. Örülök, hogy újra itt vagyok, és megszereztem a pole-t. Hihetetlen munkát végzett a csapat, hogy ismét idejutottunk Nicóval az elejére. Az első köröm elég jól sikerült a Q3-ban, a második nem kezdődött jól, de középen elég jól beletaláltam. Nem volt könnyű ezekkel a gumikkal, nehéz volt felmelegíteni őket, de élveztem a napot. Úgy tűnik, hogy a Ferrari versenytempója jó, de mi is fejlődtünk bizonyos területeken. Versenytempóban talán jobban kopott a Ferrarikon a gumi, de majd meglátjuk, mi lesz. Van tapasztalatunk a korábbi versenyekről, és a mai adatokra is építhetünk.”

Nico Rosberg (2.): “Igen, a rádióban azt mondtam, pocsék volt, így lehetett a legjobban összefoglalni ezt a napot. Nem álltak össze a dolgok a második körömre, nem működött semmi, ki kell elemeznünk a történteket. Kisebb volt a tapadás a hátsó kerekeken, ennél nem tudtam gyorsabb lenni. De a futam holnap lesz, itt előzni is lehet, a meccs még nem lefutott.”

Kimi Räikkönen (3.): “A stratégiát még meglátjuk, mi lesz holnap. Összességében egész jól állunk, a lehető legjobb eredményt értük el a körülményekhez képest. Csalódott vagyok, hogy az egyik autónkkal baj történt, de a futam holnap van, ahol mindig erősebbek vagyunk. Ez az időmérő az én szempontomból most jobb volt, mint eddig.”