A 2014 októberében csődbe ment, de a 2015-ös szezonkezdés előtt pár héttel feltámasztott Manor Marussia-csapat három új szakember szerződtetését jelentette be.
Bob Bell


A legnagyobb név a Renault 2005-2006-os bajnoki sikereiben fontos szerepet játszó, az alakulatot 2009-ben ideiglenes csapatfőnökként is irányító Bob Bell, aki 2011-13 között a Mercedes egyik technikai főnökeként is dolgozott. Az északír mérnök műszaki főtanácsadóként segíti mostantól a Manort.
Bell mellett a Toro Rosso korábbi főtervezője, Luca Furbatto immár a Manornál vezeti a tervezőrészleget, míg a korábban a Toyotánál és a Caterhamnél dolgozó Gianluca Pisanello a főmérnöki posztot tölti be.
Booth hosszú távra tervez


“Örömmel üdvözöljük Bobot, Lucát és Gianlucát a csapatnál!” – mondta a csapatfőnök, John Booth.”Drámai, de örömteli módon kezdődött a 2015-ös idényünk, igazából csak mostanra kezdjük felvenni a ritmust, most nyílik lehetőségünk a jövővel foglalkozni. Az idei cél a csapat alapjainak újjáépítése, a képességeink javítása. Ahogy a Forma-1-ben mindenki, mi is a munkatársaink tapasztalatára, kitartására és motivációjára építünk, így örömmel fogadjuk az új csapattagokat! Mindhárman hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, amivel tovább erősödik majd a műszaki stábunk.”
“Miközben az idei teljesítményünk optimalizálásán dolgozunk, már a következő fejezettel is  foglalkozhatunk, 2016-tal és a távolabbi jövővel is.”