Rosberg: Ezt Hamilton érdemelte volna! 2 Nico Rosberg (1.): “Nagyon örülök, de pontosan tudom, hogy szerencse is kellett ehhez a győzelemhez. Lewis zseniálisan vezetett ma, ezt ő érdemelte volna, de néha ilyen a versenyzés. Nem tudom, engem miért nem hívtak ki, nehéz felmérni, milyen döntéseket hoz a csapat. Az újraindulás nehéz volt, a lágy gumi nem nagyon melegedett fel. Tudom, hogy szerencse nélkül nem állhatnék itt, de kiélvezem a pillanatot. Van dolgom, mert Lewis jobb volt nálam ezen a hétvégén, szeretném ezt megfordítani a következő hétvégére.”

Sebastian Vettel (2.): “Volt egy kis fordulat a végén, meg is lepődtem alaposan. De ott voltunk, amikor kellett, épp sikerült megelőznöm Lewist, ahogy jött ki a bokszból. Végig szorongattam Nicót, de nem sikerült elévágnunk, aztán nem erőltettük Lewis üldözését. Mindig jó itt lenni a dobogón, a versenyen közelebb voltunk a Mercedeshez, mint az időmérőn. Az újraindulás nehéz volt, ezek a gumik nem erre készültek. Lewis a friss szuperlágyon sokkal gyorsabb volt, Nico ellen esélyem sem volt, de őt sikerült tartanom.”

Lewis Hamilton (3.):
“Nem ez volt a legkönnyebb futam számunkra. Együtt nyerünk, együtt veszítünk, a csapat eddig kiváló munkát végzett. Gratulálok Nicónak és Sebastiannak, mi meg biztosan leülünk majd, és megnézzük, mit rontottunk el. Legközelebb visszajövök, és megnyerem a versenyt.”