Lewis Hamilton jó néhány éve szöszöl a zenéléssel hobbiként, sőt, svájci otthonában korábbi barátnője, Nicole Scherzinger kedvéért komplett házi stúdiót is létrehozott, ahol a saját számain is dolgozik.
“A stúdiót eredetileg valaki másnak építettem, de végül én használom. Azért építettem, hogy mindig együtt lehessünk, de most már mindig én használom” – mondta.
Kanye West lehidalt Hamilton zenéjétől 2
Nagy haverok – kollégák is lesznek?


Az elkészült műveket Hamilton olyan sztárproducereknek és eladóknak is megmutatta már, mint Pharrell Williams, Timbaland, Drake és Kanye West. Utóbbi most a nyilvánosság előtt is véleményt mondott.
“Nem semmi, Lewis Hamilton ott van nálam, és berak valami zenét. Húsvéti ebéd, ott az egész család, a feleségem (a bulvár- és fenékkirálynő Kim Kardashian – a szerk.), a feleségem családja, a barátaim, mindenki, szóval Lewis nyomja a zenét, és mindenki az kérdezi, ez micsoda, mi ez a zene? Én meg mondom, hogy Lewis Hamiltoné. Erre ők: te jó ég, azt hittük, hogy… Nem fogom megmondani, kire gondoltak, de jó. Tényleg jó!” – mesélte West.
Hamilton eddig azt állította, hogy csak a maga kedvére zenél, de ha ilyen pozitív visszajelzéseket kap a “kollégáktól”, lehetséges, hogy egy napon a közönség is meghallja, mire képes a kétszeres Forma-1-világbajnok.
A Mercedes pilótája egyébként tudatosan törekszik arra, hogy a sport világán kívül is sztárrá váljon, ha kell, divatbemutatókon, díjátadókon forog, flúgos futamon indul, a tetoválásaival pózol félmeztelenül, filmszerepet vállal, vagy épp sztárfocistákkal rúgja a bőrt.