F1: Schumacher sorsa tragikus 2
Michael Schumacher immár 15 hónapja szenvedett életveszélyes agysérüléseket egy franciaországi síbalesetben, tavaly ősz óta otthon ápolják, de felépülése nagyon lassan halad.
A Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone sem tud sokkal többet, mint a nagyközönség, de abban biztos, hogy a sportág történetének legeredményesebb szupersztárja nem ilyen sorsot érdemelt.
“A jelenlegi állapotáról semmit sem tudok” – mondta a német Welt am Sonntagnak.
“Lehet, hogy furcsán hangzik, amit mondok, de abban legalább lett volna logika, ha versenyzés közben szenved balesetet. Ez benne a tragédia. Annyi balesete volt, annyi kockázatot vállalt, aztán pont így történik ez vele? Még csak nem is síversenyen vett részt…”
Schumacher 1991-ben mutatkozott be a Forma-1-ben, 1994-95-ben a Benettonnal lett bajnok, majd 2000-2004 között további öt bajnoki címet szerzett a Ferrarival. 2006 végén visszavonult, de 2010-re a Mercedes visszacsalogatta az F1-be, azonban az ezüst nyíl volánjánál eltöltött három idény kudarcnak bizonyult, legjobb eredménye egy 3. hely volt a 2012-es Európa Nagydíjon.

Gondolnád, hogy ez a kisbusz a Genfi Autószalon egyik legdrágább autója? Hiszed, hogy 150 millióba kerül? Kattints a részletekért!

F1: Schumacher sorsa tragikus 3