A Ferrari az új csapatfőnök Maurizio Arrivabene irányítása alatt átalakított, átszervezett csapattal, Sebastian Vettellel kiegészülve igyekszik szépen lassan visszatérni az egykori sikerekhez. 
F1: Vettel egy az egyben Schumacher? 1
F1: Vettel egy az egyben Schumacher? 2

F1: Vettel egy az egyben Schumacher?

F1: Vettel egy az egyben Schumacher?

F1: Vettel egy az egyben Schumacher? 6
F1: Vettel egy az egyben Schumacher? 7
F1: Vettel egy az egyben Schumacher? 8
Fotó megosztása:
F1: Vettel egy az egyben Schumacher? 9


Az olasz csapat első teszten elért eredményei szemre biztatóak, Vettel és Kimi Räikkönen végig ott volt az élen, azonban Arrivabene egyelőre óvatos: 
“A legfontosabb természetesen az utolsó teszt lesz, egyszerűen azért, mert a csapatok csak akkor kényszerülnek megmutatni, hogyan is állnak Melbourne előtt. A Mercedes ködösített Jerezben, és a Hondától is meglepetésekre kell számítani” – nyilatkozta a Ferrari-specialista szakíró Leo Turini blogjának.
“Hamukázásból nem lehet megélni – pedig én a dohányiparban dolgoztam!” – viccelődött Arrivabene. “Nagy céljaim vannak a csapattal, de nagyon is reálisan nézzük a dolgokat. Azt tudom mondani a szurkolóinknak, hogy higgyenek a munkánkban, de vegyék figyelembe a kiindulópontot is.”
F1: Vettel egy az egyben Schumacher? 10


A főnök ezzel együtt hangsúlyozta, hogy a csapatnál nagyon jó a hangulat, többek között Vettelnek köszönhetően, aki Arrivabene szerint nagyon hasonlít a Ferrarival bajnoki címeket halmozó Michael Schumacherre:
“Michael idejében is a Ferrarinál voltam,” – magyarázta a korábban a főszponzor Phillip Morrisnál dolgozó “Marlboro man” – “és be kell valljam, hogy Sebastianra pillantva időnként Schumi klónját látom. Akik mindkettejüket ismerik, megdöbbentő hasonlóságokat fedezhetnek fel. Bízzunk benne, hogy ez az eredményekben is érvényesül majd!”