A McLaren már a szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíj előtt jelezte, hogy a 2015-ös versenyzői felállásukról biztosan nem mondanak semmit december 1. előtt.


Elseje, hétfő aztán bejelentés nélkül múlt el, továbbra sem tudni, hogy a minden bizonnyal Wokingba visszatérő Fernando Alonso mellett az újonc Kevin Magnussent vagy a veterán Jenson Buttont tartják meg.
“A korábbi közleményünk nem ígért december 1-jei bejelentést. A közlemény kiadása óta Ron (Dennis, vezérigazgató) jelezte, hogy bármilyen döntés is szülessen, azt az összes tulajdonosnak és az igazgatótanácsnak is támogatnia kell. A McLaren Group (vezetősége) a hét második felében ül össze” – mondta a McLaren szóvivője.
Úgy tudni, az ülést csütörtökön tartják, a döntés pedig egyáltalán nem borítékolható. A német Sport Bild szerint Ron Dennis Magnussent szeretné megtartani – a múlt héten Dániában több potenciális szponzorral, a Bestsellerrel, a LEGO-val, a Saxo Baknkkal is tárgyalt -, míg a bahreini társtulajdonosok és Mansour Ojjeh, sőt, még Alonso is inkább Buttont szeretné az autóban látni.