Bár még semmi sem hivatalos, nyílt titok, hogy a Red Bulltól távozó Sebastian Vettel 2015-től a Ferrarinál versenyez majd Fernando Alonso helyén, aki minden bizonnyal a McLaren pilótája lesz.


Alonso egykori felfedezője, menedzsere, renault-s főnöke és “második apja”, Flavio Briatore is azok táborát gyarapítja, akik szerint a négyszeres világbajnok német rosszul járhat a váltással, az ötödik cím nem jön majd könnyen.
“Minden tiszteletem Sebastiannak, de úgy gondolom, hogy eddig végig nagyon jó autókban ült. Most, az első évben, amikor nem volt tökéletes autója, Ricciardo el is verte. Remélem, hogy a Ferrarinál valami csodálatos autót kaphat” – nyilatkozta az olasz RAI rádióadásában.
Az köztudott, hogy a Red Bull nem engedi majd Vettelt vezetni a szezonzárót követő abu-dzabi teszten (sem náluk, sem a leendő alakulatánál), de a legfrissebb pletykák szerint rögtön utána elengedik majd a németet, így az olasz csapat december elején, az ugyanott tartandó hagyományos évzáróján, a Finali Mondialin, a Ferrari “vidámparkjában” már bejelentheti majd az igazolást.

Eladó a beteg Schumacher autója. Vajon mennyit kérnek érte? Kattintson!