Eladó az a Benetton-Ford B191B-es, amivel Michael Schumacher megszerezte első pódiumot érő helyezését 1992-ben. Szinte már fel sem kapjuk a fejünket, ha olvassuk a hírt, hogy kalapács alá kerül a hétszeres világbajnok versenyautója.

Ekkora életműből lehet szemezgetni, és szinte félévente, negyedévente bukkan fel egy-egy újabb F1-es, aminek volánja mögött ült Schumacher. A Bonhams aukciósház által licitre bocsájtott autó a B191B-esek hatos számú darabja, ezzel szerezte meg a Mexikói Nagydíj harmadik helyét a német legenda.

F1: Már megint eladó egy Schumacher versenyautó 2 Ennyi is elég lesz ahhoz, hogy magasra szökjön a licit, de nem csak ezért értékes az autó, egy másik F1-es világbajnok, Nelson Piquet szintén versenyzett vele, 1991-ben leköszönő futamán.

A leütési árat 240-300 000 font  (118 millió forint) körül várják a szakértők.

F1: Már megint eladó egy Schumacher versenyautó 3 Ehhez képest potom pénzért vihetjük haza Jenson Button 2004-es autóját. Ez a BAR-Honda hozta volna az angol pilóta addigi legnagyobb sikereit, ha nincs a mezőnyben két verhetetlen Ferrari, így csak a 3. lett az év végén. Ezért az autóért 60 ezret kérnek (23,5 millió forint), igaz csak a karosszéria eladó, a Honda V10-es motorját nem kapja meg a következő tulajdonos.

F1: Már megint eladó egy Schumacher versenyautó 4 Visszatérve Schumacherre, a közelmúltban ezek az autók kalapács alá.

Schumacher első bajnoki autója, 213 millióért
A német pilóta bűnös, 1998-as Ferrarija
Egy másik Benetton B191-es, amivel első pontjait szerezte