F1: Buttont élete formájában rúgják ki? 2

A McLaren hosszú hónapok óta lógatja a levegőben versenyzőit, és ha hinni lehet a híreknek, valószínű, hogy Jenson Buttonnak búcsút is intenek, hogy a helyét a Ferraritól távozó Fernando Alonsónak adják.
A spanyol mellett az újonc Kevin Magnussent tarthatják meg, pedig a 2009-es bajnok Button az idény utolsó harmadában csúnyán veri a dán ifjoncot, élete formájában versenyez, a Brazil Nagydíjon a 4. helyet hozta. A verseny után így beszélt:
“Ma igazán elégedett vagyok a 4. hellyel. Az ember mindig többre vágyok, nem lett volna rossz felérni a dobogóra, egy kis ideig úgy tűnt, hogy talán versenyben is vagyok a Williamsszel, de nem bírtuk.”
“Éveztem a futamot, jót csatáztam Kimivel, mindkét Ferrarit, egy Red Bullt és egy Williamst is megvertem, azért nem rossz! Mást nem tehetek, élvezem a versenyt, ma különösen jó volt.”
“Az én helyzetemben vannak jobb napok, vannak rosszabbak, de azt hiszem, a pályán sosem érzem magam rosszul, pozitívan állok hozzá, nyomom neki. Még nem állok készen arra, hogy abbahagyjam a versenyzést” – utalt az esetleges kiszorítására. 
Magnussen a 7. helyről rajtolva a 9. lett az interlagosi futamon.