Nico Hülkenberg számára csalódás volt az utolsó futam, de az Olasz Nagydíjon nem önhibájából gyengélkedett. “A verseny után a csapat sérüléseket talált a padlólemezen, ezért voltak gondjaink az egyensúllyal” – mondta Hülkenberg. “Emiatt nehéz volt vezetni az autót.”

F1: A kipofozott autóval villantana Hülkenberg 1
F1: A kipofozott autóval villantana Hülkenberg 2

F1: A kipofozott autóval villantana Hülkenberg

F1: A kipofozott autóval villantana Hülkenberg

F1: A kipofozott autóval villantana Hülkenberg 7
F1: A kipofozott autóval villantana Hülkenberg 8
F1: A kipofozott autóval villantana Hülkenberg 9
F1: A kipofozott autóval villantana Hülkenberg 10
Fotó megosztása:
F1: A kipofozott autóval villantana Hülkenberg 11


“Bízom benne, hogy Szingapúrban sokkal jobban mennek majd a dolgaink, keményen fogok dolgozni egy jó eredményért. Kemény és hosszú verseny vár ránk, mentálisan is nehéz lesz, mert az utcai pályák nem tolerálják a hibákat. Olyan autóra lesz szükségünk, amely jó a lassú és közepes tempójú kanyarokban.”

“Amikor Európából elutazunk, rögtön világossá válik, hogy egyre közelebb van a szezon vége. Az utolsó versenyeken mindent megteszünk azért, hogy a McLaren elé kerüljünk a konstruktőri versenyben, a célunk az ötödik hely.”

Sergio Perez szerint Szingapúrban is gyors lehet a Force India. “Sok a lassú kanyar, és ez általában kedvez az autónknak. Élvezem a pályát, eddig mindig szereztem pontot a versenyen, remélem, kitart a sorozat idén is. Mindig is kedveltem az utcai pályákat, agresszíven kell támadni a kanyarokat, ami kedvez a stílusomnak.”