A hétvégén immár nyolcadik alkalommal látogat hazánkba a World Series by Renault, amelyet itt bővebben is bemutatunk, alább pedig néhány további hasznos, gyakorlati információ a rendezvényről.
Utazás
Az ingyenesen látogatható eseményen a professzionális autóversenyeken kívül számos családi programmal is találkozhat a több mint százezer néző. Mi több, még a versenypályára kijutás is könnyebb!


Ingyenes autóbuszjáratokat indíttatnak a szervezők a Hungaroringre (és vissza), hogy az előző évekhez hasonlóan nagyságrendileg tízezren ezt az egyszerű és népszerű lehetőséget választhassák a versenypályára kijutáshoz. A Volánbusz járatai idén az Árpád híd autóbusz-állomásról indulnak szombaton és vasárnap reggel 7 óra 40 perctől 20 óráig, 20 perces követési időközzel. 
Az autósok az M3-as autópályán haladva közelíthetik meg legegyszerűbben a pályát, majd a ringhez közeledve az érkezőket táblák “vezetik” az ingyenesen igénybe vehető, a pályához közeli és a pálya területén belül kialakított parkolók hoz. 
Akik spórolni szeretnének az autópálya használati díjával, Budapest felől az M0-s úttól Fót-Mogyoród útvonalon keresztül közelíthetik meg a jól kitáblázott pályát. Az egyszerű útvonaltervezéshez ezt a hivatkozást ajánljuk, ahol az útvonal opcióknál kikapcsolható a díjköteles utakra tervezés: http://goo.gl/maps/gdw0y
Ingyenes utazás a hétvégén a Hungaroringre 3


Jegyek a WSR-re
Még néhány praktikus információ. Ahogy köztudott, a WSR ingyenes, a bejutáshoz azonban jegy kell, amelyeket a Renault márkakereskedésiben (a lista a www.renault.hu weboldalon található meg) lehet átvenni, vagy letölthetők a rendezvény hivatalos oldaláról: www.worldseriesbyrenault.com, ahol magyar nyelv is választható!
Felpörgött a WSR magyar nyelvű facebookos oldala is a facebook.com/wsbyrenault oldalon, továbbá okostelefonra elérhetők kiváló alkalmazások a Google Playen és az App Store-ban. 
A helyszínen több információs pult várja az érdeklődőket, illetve hatalmas kivetítők és hangos kommentár kísérik az eseményeket, úgyhogy semmiről nem maradnak le a nézők!