A Ferrari folyamatban lévő átszervezésének keretében hamarosan újabb elismert brit szakember bukkanhat fel az olasz csapatnál, a pletykák szerint Maranellóba tart a Mercedesnél tavaly decemberben háttérbe vonult technikai szakember, Bob Bell.
F1: A Ferrari viszi a Mercedes-főnököt 1
F1: A Ferrari viszi a Mercedes-főnököt 2

F1: A Ferrari viszi a Mercedes-főnököt

F1: A Ferrari viszi a Mercedes-főnököt 4
Fotó megosztása:
F1: A Ferrari viszi a Mercedes-főnököt 5


A pályafutása során a McLarennél, a Benettonnál, a Jordannél és a Renault gyári csapatánál is megfordult mérnök hatalmas tapasztalata – és eredeti szakterülete, az aerodinamika – mellett azért is lehet ideális választás, mert a Renault-nál igen eredményesen dolgozott már Fernando Alonsóval és a Ferrari jelenlegi technikai igazgatójával, James Allisonnal is. 
Spekulációk szerint Bell amolyan átfogó műszaki vezetői, szervezői szerepet kaphatna a Ferrarinál, hogy segítse az ezen a téren semmilyen tudással nem rendelkező Marco Mattiaccit.
Hosszabb távon akár csapatfőnök is lehetne belőle, benne van a pakliban, hogy a növekvő ellentétek és elégedetlenség miatt a Ferrari anyacége, a Fiat előbb-utóbb búcsút int az elnök Luca di Montezemolónak, a helyére pedig az immár kereskedelmi és Forma-1-es tapasztalatokat is begyűjtő Marco Mattiacci léphet.