A Ferrari a 2014-es radikális szabályváltozásokat sem tudta kihasználni, az olasz csapat nem tért vissza az élre, sőt, talán versenyképtelenebbek, mint korábban. Az autó mellett azonban a pilótákkal is gond van, véli az 1998-99-es világbajnok, Mika Häkkinen, aki szerint hamarosan legalább az egyik, ha nem mindkét világbajnok elhagyja a maranellói alakulatot.


“Véleményem szerint a Ferrari egyre közelebb kerül ahhoz, hogy lecserélje a két versenyző egyikét. Fernando Alonso nyilatkozatai nem arra utalnak, hogy sokáig marad már a Ferrarinál” – utalt a kétszeres bajnok spanyol elégedetlen, kiábrándult megszólalásaira, és arra, hogy állítólag a McLaren is csábítgatja a pilótát. 
“Nem szeretnék rosszakat mondani Kimi Räikkönennről, de az biztos, hogy ő meg folyamatosan a csapattársa mögött végez” – tette hozzá.
Az egykori Tyrrell- és McLaren-versenyző az idén Räikkönenhez hasonlóan küszködő, csapattársától kikapó négyszeres világbajnokra, Sebastian Vettelre is kitért: “Fel nem foghatom, hogyan lehetséges, hogy az ő Red Bullja állandóan lerobban. Hihetetlen!”