F1: Ricciardót sokkolta a győzelem 2 Daniel Ricciardo (1.): “Egy kicsit még sokkhatás alatt vagyok, köszönöm mindenkinek ezt a napot. Röhejes egy helyzet! Egy kicsit felpörgött a verseny az utolsó 15 körben, láttuk, hogy a Mercedeseknek problémáik vannak, de nagyon nehéz volt megelőzni Perezt. Aztán a sikánnál sikerült megelőznöm, és Nico mellé is odaértem, hihetetlen érzés. Nagyon hálás vagyok, köszönöm mindenkinek. Várom a következő versenyt, a Red Bull hazai futamát, fantasztikus lenne, ha újra ott lehetnénk Sebbel a dobogón. Reméljük, az is tökéletes hétvége lesz!”

Nico Rosberg (2.):
“Nagy csata volt a végéig, már a rajtnál sem sikerült jól elindulnom. Az első kanyar szerencsére jó volt, onnantól elöl voltam. A második bokszkiállásnál valami gond volt, Lewis mögé kerültem, és ugyan visszakerültem elé, utána a hajtás nem volt meg, az egyenesekben nem volt erő. Próbáltam, de nem sikerült megvédenem az első helyet.”

Sebastian Vettel (3.): “Gratulálok Danielnek, ez az ő napja! Az utolsó 15 körben éledt fel a verseny, a többi hétvégével ellentétben most a Mercedes adta ugyan az esélyt, de megragadtuk. Kicsit mindig be voltunk ragadva valaki mögé, az egyenesekben nem voltunk elég gyorsak, de Daniel számára ez egy fantasztikus nap. Az első győzelme, és a Renault-é is az új motorformulával. Azért ma is látszott, van még munka előttünk bőven, mert a Mercedesek messze vannak tőlünk az egyenesekben. Láttam, hogy Perez és Massa közel vannak egymáshoz, a következő pillanatban meg csak valami fehérség látszott a visszapillantóban. Jobbra kormányoztam, és Felipe már át is vágtatott előttem. Szerencsém volt, hogy időben észrevettem.”