Nico Rosberg (1.): “Nem ismerem Lewis rekordjait, de tudom, hogy itt nagyon versenyképes volt eddig. Annál jobb, hogy most sikerült legyőznöm! Fantasztikus nap volt, egész hétvégén egyre gyorsabbak lettünk, nagyon jó érzés. Végig dolgoztunk, hogy jobb legyek, néztük az adatokat, tökéletesítettük a beállításokat, folyamatos munka volt. Örülök, hogy sikerült.”

Lewis Hamilton (2.): “Nem csak a középső szektoron múlt, Nico fantasztikus munkát végzett ma, gratulálok neki. Nem ez volt a legjobb időmérőm, de vannak ilyen napok, a csapatnak viszont jó, hogy megvan az első sor. Reméljük, hogy holnap is jól szerepelünk, és ugyanolyan szoros lesz a vége, mint ma volt.”

Sebastian Vettel (3.): “Az utolsó kör eleje nem volt az igazi, az első két kanyart elrontottam, úgyhogy nem vagyok teljesen elégedett. Utána próbáltam kicsit több kockázatot vállalni, és a sikánokban sikerült is jobb íveket találnom. Szerintem kihoztuk a maximumot ebből a napból, nagyon szoros volt, persze a Mercedes messze előttünk van. Elég hosszú a holnapi verseny, a taktika akár meglepő is lehet, a Williams is nagyon gyors. Próbálok annyira közel maradni az elejéhez, amennyire tudok, és ha lesz rá lehetőség, akkor támadok.”