Mivel a Monacói Nagydíj rendhagyó helyszín, ezért összeszedtük a hétvége azon pillanatait, amelyek szintén eltérnek a megszokott F1-átlagtól.

Fa a Williams csapat főhadiszállásán – A szűkös bokszutca sokat dob a verseny különleges hangulatán, a háromemeletes üvegpaloták helyett itt más megoldást kell találniuk a csapatoknak. A Williams-csapatnál egy fa került az épület útjába, de az angol csapat “zöld” megoldást hozott, és inkább belülre engedték a növényt, semhogy kivágják.

F1: Monaco szenzációs pillanatai 1

Justin Bieber popsztár és Bernie Ecclestone egy fotón – Ilyen közös kép sem készülhetne máshol, csakis Monacóban. A hülyegyerek-sapkás, pelyhes állú popsztár és a tárgyalások terhétől zilált tekintetű Ecclestone kettőse futótűzként terjedt a közösségi hálókon.

F1: Monaco szenzációs pillanatai 2

Mark Webber strandhangulatban élvezte a visszavonult F1-es pilóták életét –
Tűzálló ruha helyett fecskében, koncentráció helyett laza pihenéssel telt a volt Red Bull-pilóta hétvégéje a hercegségben.

F1: Monaco szenzációs pillanatai 3

Alonso hajóval indult Olaszország felé – Ezt sem lehet más helyszínen megtenni! Repülő vagy autó helyett Fernando Alonso csak bepattant egy fényűző hajóba, és a napfényes Földközi-tengeren indult Olaszország felé, hiszen a Ferrari központja, Maranello karnyújtásnyi távolságban van csupán.

F1: Monaco szenzációs pillanatai 4

Kimi Raikkonen virággal a hajában – Mert Monaco elragadó!

F1: Monaco szenzációs pillanatai 5

Lewis Hamilton és párja Nicole Scherzinger
(jobb oldalon) a cannes-i filmfesztiválon jártak a hétvégi nagydíj ideje alatt.

F1: Monaco szenzációs pillanatai 6

Kimi Raikkonen robogóval érkezik
a bokszutcába, alig engedik be, ráadásul a bukósisak elhelyezésével is akad gondja. Rossz előjelek!