Ha jól figyelünk, és a részletekbe ásunk, azért hellyel-közzel izgalmas a Bahreini Nagydíj. Nyilván nem az időmérő eredményét tekintve, és ugyanez talán igaz lesz a futamra is a Mercedes dominanciájának köszönhetően. 

Inkább apró momentumok lehetnek érdekesek, amelyeket most képes csokorba gyűjtöttünk, legalább ezzel is gyorsabban telik az idő a délutáni futamig!
F1: Bahrein eddigi legfurább pillanatai 1
Ilyen hibát ritkán vétenek a csapatok, de az olaszoknak mégis összejött, Fernando Alonso Ferrarijára különböző keverékű abroncsok kerültek. 
F1: Bahrein eddigi legfurább pillanatai 2
Kimi Räikkönen akaratán kívül nyert belépőt a repülő finnek klubjába, és még skandináv fenyvesben húzódó gyorsasági szakasz, és raliautó sem kellett hozzá, csak a négyes kanyar magas kerékvetője. 
F1: Bahrein eddigi legfurább pillanatai 3
Napszemüveg éjszaka? Ki más nyilatkozna így, mint a tekintetét mindig elrejtő Räikkönen
F1: Bahrein eddigi legfurább pillanatai 4
Pastor Maldonado megirigyelte a ferraris Räikkönen teljesítményét, és szintén elrugaszkodott a földtől. A látványos, de veszélyes eset miatt átépítették a kanyar kijáratának kerékvetőjét. 
F1: Bahrein eddigi legfurább pillanatai 5
F1: Bahrein eddigi legfurább pillanatai 6
Fernando Alonso újabb szintet lépett az önarcképkészítés művészetében. Olyan “selfie”-t lőtt, amit készítés közben más is lefotózott, így két szemszögből láthatjuk ugyanazt a pillanatot. Nem kell ehhez összeesküvés, úgy tűnik, mi magunk lettünk a Nagy Testvér!
F1: Bahrein eddigi legfurább pillanatai 7
A hahreini pálya Twitter-oldalán képeket közlő karikaturista pedig újra jó érzékkel összegezte a hétvége egyik fontos momentumát, a Mercedes tarol, akár az úthenger, a kérdés már csak az, hogy a futamon is kitart-e majd a lehengerlő lendület.