Mivel a Forma-1-es csapatok februárban bőségesen, kétszer négy napon keresztül teszteltek már Bahreinben, így mostani versenyhétvégén és az azt követő kétnapos, keddi-szerdai teszten belefér majd, hogy a tartalékosoknak is lehetőséget adjanak. 
F1: Jönnek a tartalékosok! 1
F1: Jönnek a tartalékosok! 2

F1: Jönnek a tartalékosok!

F1: Jönnek a tartalékosok!

F1: Jönnek a tartalékosok! 5
F1: Jönnek a tartalékosok! 6
Fotó megosztása:
F1: Jönnek a tartalékosok! 7


A Sauber két pilótát is bevet majd: a tavaly a Caterhamnél bemutatkozott, idénre a svájci csapat hivatalos tartalékosának szerződött holland Giedo van der Garde a pénteki első edzésen Esteban Gutierrez helyett köröz majd, és az egyik teljes tesztnapot is megkapja. 
A másik nap az egyelőre még mindig láthatatlan orosz szponzorok által tavaly beprotezsált fiatal, Szergej Szirotkin vezet majd. A 18 éves pilóta múlt ősszel már kipróbálhatta a Sauber egy régebbi autóját privát tesztelésen, azonban hivatalos Forma-1-es rendezvényen most vezet majd először. 
Szintén tesztlehetőséget kap az idén a Caterham tartalékosaként igazolt Robin Frijns. A holland pilóta a pénteki első edzésen versenyhétvégén először vezet majd az F1-ben, később az egyik tesztnapon szintén pályára lép.
F1: Jönnek a tartalékosok! 8


2012-es Formula Renault-bajnok még abban az évben vezetett a Forma-1-es ifjoncteszten a Red Bullnál és a Saubernél is, a svájci csapat tavalyra tesztpilótának is igazolta, de ott nem maradt helye.
A jövő heti teszt egyben az első lesz, amikor a kijelölt csapatok – most a Caterham és a Mercedes – egyik tesztnapjukat kötelezően a Pirelli irányítása alatt, a gumigyártó fejlesztési munkájával töltik majd.