Sebastian Vettel (1.): “Igazság szerint szomorú vagyok, hogy vége az idénynek, nyár óta az összes versenyt sikerült megnyernem. Fenomenális volt az autó, és egyre csak jobb lett. Érdekes verseny volt a mai, pocsék volt a rajtom, aztán visszakerültem az élre, kiépítettem egy kellemes előnyt, de a bokszban várni kellett a gumikra. Szerencsére időben megkaptam őket. Az utolsó körökben leereszkedett a köd, nem lehetett tudni, lesz-e eső. Köszönöm a Renault-nak, és persze Marknak, nem volt a legjobb kapcsolatunk, de nagyon tiszteltük egymást, és csapatként nagyon sikeresek voltunk.”


Mark Webber (2.): “Nagyon jó volt így befejezni az évet, nagyot harcoltam, nagyon élveztem. Köszönöm Sebnek, Fernandónak, Lewisnak és mindenkinek, akivel karrierem során együtt versenyeztem, és jókat harcoltunk a pályán. Szeretném megköszönni a csapatnak is ezt a napot, élveztem az utolsó néhány kört. Köszönöm mindenkinek Ausztráliából, aki segített – tudjátok, kikre gondolok. Nagyon büszke vagyok erre az útra, mindenki élvezze a Forma-1-et jövőre ezekkel a srácokkal, engem pedig vár a Porsche.”

Fernando Alonso (3.):
“Nehéz futam volt mindenki számára, sajnos nem esett le az eső, amit vártunk. Úgy több esélyünk lett volna, szóval kár érte, de ideértünk a dobogóra, így pozitívan zártuk az idényt. Remélem, jövőre még jobb irányt veszünk. Sajnálom és szomorú vagyok, hogy Felipe áthajtásos büntetést kapott, közel lett volna a dobogóhoz. Az utóbbi négy évben fantasztikus csapattárs volt, nagyon jó képességekkel rendelkezik a pályán kívül is. Barátunk voltunk, de találkozunk jövőre is, csak más szerelésben lesz.”