Németország

Bild: „Köszönjük, Heidi! Köszönjük, Hanna! A 26 éves Sebastian Vettel térdre borult a 750 lóerős „Hungry Heidi” (Éhes Heidi) előtt. Elnyűhetetlen Red Bulljával idei tizedik versenyét nyerte, s egyben negyedik vb-címét is.”
Express: „Vettel király. Egy igazi sorozatgyőztes: egyhuzamban a harmadik indiai siker, hatodik idénybeli győzelem és negyedik világbajnoki cím. Ő a német sorozathős.”
IV. Vettel – a bajnok, akit nem szeretnek 1
IV. Vettel – a bajnok, akit nem szeretnek 69
Frankfurter Allgemeine Zeitung: „Teljes kontroll. Vettel nyert Indiában, ismét világbajnok, és végérvényesen az F1 központi alakja lett. De vajon népi hős lehet-e belőle?”
Die Welt: „A pálya ördöge elbánt az irigyekkel. Vége az izgalmaknak, kit érdekel már, hogy mi minden akadályozhatta volna meg Vettelt abban, hogy ismét világbajnok legyen.”
Süddeutsche Zeitung: „Fangióval, Prosttal és Schumacherrel egy társaságban. A mindössze 26 éves Vettel mellett csak három pilóta szerzett legalább négy vb-címet. A bajnok Indiában beszélt először arról, hogy érintették őt az ellenséges hangok az idény közben.”
Stuttgarter Nachrichten: „Huszonhat évesen is válhat legendává valaki.”
Stuttgarter Zeitung: „Érkezés a legnagyobbak közé.”
    
Olaszország

Corriere dello Sport: „Vettel már legenda. A negyedik vb-cím a legnagyobbak közé emelte.”
Gazzetta dello Sport: „Vettel négyszer. Bajnok mindörökre (4ever). Vettel ittas… örömittas!”
La Repubblica: „Seb császár mestermunkával lett az F1 uralkodója.”
Corriere della Sera: „Ellenállhatatlan! Szinte észrevétlenül egy fenomén emelkedett ki az F1-mezőnyből. Inog Schumacher és Fangio trónja.”
La Stampa: „IV. Vettel bevonult a történelembe. Az F1 ura 26 évesen legendává vált.”
    
Spanyolország

Marca: „Ámen, Sebastian. Vettel egy olyan idény végén koronázta meg magát negyedszer, amelyikben szenvedni is megtanult. Most már Prosttal egy szinten van, és már csak Schumacher és Fangio áll előtte.”
Sport: „A földöntúli Vettel bebiztosította vb-címét Indiában.”
El País: „A legnagyobbak legfiatalabbika. Vettel már Fangio és Schumacher farvizén halad.”
    
Nagy-Britannia

IV. Vettel – a bajnok, akit nem szeretnek 70


Guardian: „A szerény Vettel elfoglalta helyét a legendák között.”
Telegraph: „Könyörtelen, intelligens, türelmes – Vettel valóban bámulatos. Már csak az a kérdés, hogy hova soroljuk be a legendák között.”
    
Franciaország

Le Figaro: „Vettel, a bajnok, akit nem szeretnek. Mivel hihetetlen nyerőgéppé vált, Vettel megdöntötte a népszerűtlenség világcsúcsát.”
    
Egyesült Államok

New York Times: „Vettel nem találta a szavakat, de főnöke, Christian Horner néhány pillanattal korábban közölte a csapatrádión: stílusosan csináltad, Sebastian, négyszeres világbajnok vagy, és a legnagyobbak közé kerültél”.
    
Oroszország

Kommerszant: „Vettel belépett egy elit klubba: ilyen elképesztő stabilitást csak két pilótánál láttunk: Fangiónál és Schumachernél. De mindketten benne voltak már a korban, amikor pályafutásuk csúcsára értek, Vettel viszont még mindig csak 26 éves. Hihetetlen belegondolni, hogy mi minden jöhet még a karrierjében.”