Sebastian Vettel (1.): “Nagyon szeretném megköszönni a szurkolóknak, hihetetlen az a tisztelet és figyelem, amit kapunk. Nagyon rossz volt a rajtom, kicsit meg is csíptem Lewist az első szárnyammal, azt hiszem, ő defektet is kapott. Utána türelmesek voltunk, vigyáztunk a gumikra, és a különböző taktikákkal Markot és Romaint is sikerült meglőznünk. Már az első etapban meghoztuk a döntést a gumikkal, reméltük, hogy a hosszú második szakasz az előnyömre válhat. 2011-ben volt egy hasonló futam, amikor ezt ellenem csinálták, most fordítva próbáltuk meg. Nem voltunk benne biztosak, hogy sikerül a két kiállás, de szerencsére kifizetődött, hogy vigyáztunk a gumikra. Szeretném a mai versenyt és eredményt kiélvezni, először ezt ünnepeljük. Negyedszer nyertem itt Szuzukában, várom a jövő évet. Kellemes előnyünk van, soha nem adjuk fel, csak akkor ér véget, amikor matematikailag is eldőlt.”

Mark Webber (2.): “Hihetetlen pálya, a mai verseny is elég jó volt. Szerettem volna eggyel feljebb állni, de különböző taktikán voltunk Sebbel, az övé jobb volt. Elégedett vagyok a második hellyel, de mindig egy kicsit többre vágyik az ember. Borzasztó volt mindkettőnk rajtja, onnantól arra figyeltünk, hogy működjön a taktika.”

Romain Grosjean (3.):
“Hihetetlen rajt volt, ezzel nem voltak mindig jó élményeim. A közepes gumi nagyon jó volt, de a Red Bull utolért minket, bár majdnem elkaptuk őket, és csak mi voltunk versenyben velük. A versenymérnökömnek ajánlom ezt az eredményt, elvégeztük a munkát, amit akartunk.”