Tévedett, aki azt gondolta, a Shell, a Ferrari és a LEGO együttműködése kimerült a tankolással megszerezhető játékautókban: a dán játékóriás csehországi gyárában 810 munkaóra ráfordításával, 215 000 darab építőkocka felhasználásával megépítették a Ferrari 2011-es F1 versenyautójának, a 150 Italiának az életnagyságú modelljét. 

Az acélvázra épülő, részletesen kidolgozott monstrumot a következő hetekben Magyarország több nagyvárosában is megcsodálhatja a nagyközönség. 
Egyedül a kerekek, illetve a biztonsági övvel is felszerelt cockpit nem készült építőelemekből: ezekhez az F1 torpedók élethű másainál használatos replikákat használták fel, így elméletileg be is ülhetünk az autóba – a gyakorlatban erre nem, de a közelről történő szemrevételezésre Budapest után Debrecenben, Kaposvárott, Győrött és Szegeden is lehetősége lesz az érdeklődőknek. 
LEGO Ferrari 150 Italia
Budapest (június 18-21.)Aréna Pláza
Debrecen (június 23-25.) Debrecen Pláza
Kaposvár (június 28-30.) Kaposvár Pláza
Győr (július 2-4.) Győr Pláza
Szeged (július 6-8.) Szeged Pláza
A különleges modellt különleges személy: Tóth Norbert leplezte le, aki zsenge kora ellenére hamarosan a Ferrari Challenge nemzetközi mezőnyében bizonyíthatja rátermettségét. Norbi 2008-ban, kilencéves korában kezdett gokartozni, jelenleg a Warm-Up Racing Team tagjaként készül a bajnokságra, amelyben fiatal kora miatt csak külön engedéllyel vehet részt – értelemszerűen jogosítványa sincs a fiatalembernek.
A LEGO-versenyautó tervezése hat hónapot vett igénybe; majd tizenhat ember két munkahét alatt, napi két műszakban szerelte azt össze. A versenyautó magvát acélkeret alkotja, a kockákat pedig blokkonként összeragasztották, így a véletlen széteséstől éppúgy védve vannak, mint a szuvenírgyűjtőktől.