Nico Rosberg (1.): “Hihetetlen érzés! Ez az otthonom, itt nőttem fel, furcsa lett volna, ha soha nem nyerem meg ezt a versenyt. Tökéletes volt az egész hétvége, csak a rajtom sikerült rosszul. Szörnyen beragadtam, de aztán megléptem, az autó nagyon jó volt, hatalmas köszönettel tartozom a csapatnak. Rengeteget fejlődtünk Barcelona óta, extázisban vagyok. Jó érzés hallani, hogy édesapám után én is nyertem Monacóban, de a verseny közben nem erre gondoltam. Azért ott volt a fejemben, hogy a korábbi csalódások után sikerül-e ma nyerni, nem olyan jó érzés ám az első helyről visszaesni. Szerencsére most minden összejött.”

Sebastian Vettel (2.): “Összességében elégedett vagyok az eredménnyel. Nehéz itt előzni, gratulálok Nicónak, mert uralta az egész futamot. Mindig jól reagált, akármit is csináltunk. Jól rajtoltam, de nem volt elég helyem, el kellett vennem a gázt, így maradtam a harmadik helyen. Meglepődtem, hogy milyen lassú volt a tempó az első körökben: mintha ezüst nyilak helyett két ezüst busz lett volna előttem, de ez volt a taktikájuk, megértem. Az újraindítás után nehéz volt a gumik felmelegítése, de még egyszer, elégedettek lehetünk ezzel az eredménnyel. Köszönet minden partnerünknek, főleg a Renault-nak, nekik itt “kis” Franciaországban mintha ez hazai győzelem lenne.”

Mark Webber (3.): “Gratulálok Nicónak, teljesen hibátlan hétvégéje volt, ez is kell az itteni győzelemhez. Jár a dicséret a Mercedesnek is, mi egy kicsit hátrányból indultunk a második sorból, de én is jól kaptam el a rajtot. Sajnos, nekem is el kellett vennem, mert nem volt hely, Nico és Lewis jól zárták a szögeket. Próbáltuk az egy kiállást, mindenki dédelgette az autót, örülök, hogy a bokszban végül sikerült átlépnünk Lewist. Mindig rossz kiállásnál pozíciót veszíteni, de mi most jól jöttünk ki ebből.”