Nico Rosberg (1.): “Sokkal könnyebb is lehetett volna ez az időmérő, a körülmények folyamatosan változtak. Mindig a megfelelő gumival kellett kimenni, észnél kellett lenni. Az utolsó kör rendben volt, jó, hogy sikerült megszereznem a pole-t, Monacóban ez mindig különleges. Jó hallani a különböző statisztikákat is, de ez nem változtat semmin. Örülök, hogy első vagyok, fejlődünk, haladunk, de még sok kérdés megválaszolatlan. Barcelonában például 70 másodperccel a győztes mögött értem célba. Biztos, hogy nagyon nehéz lesz holnap, a verseny a gyengénk, de ki tudja, akár meglepetést is okozhatunk.”

Lewis Hamilton (2.):
“Borzasztó volt a tempóm, az autóval is küszködtem. Ilyet 2005 óta nem éreztem itt Monacóban. Ez a hétvége eddig nem ment jól, szóval örülök, hogy itt lehetek az első sorban. Sokat fejlődtem csütörtök óta.”

Sebastian Vettel (3.): “Szoros volt, de a Mercedes egész hétvégén nagyon gyors volt. Nem akarok kifogásokat keresni, több mint egy tized hiányzott, de összejöhetett volna a pole, ha beletalálok az utolsó körbe. Ha bárkit hibáztathatok, az én vagyok, az autó remekül ment. Nincs előttem más, csak Mercedesek, úgyhogy a harmadik hely jó eredmény, nagy reményekkel várhatjuk a holnapot.”