Felipe Massa a múlt hétvégén Varsóban tartott utcai bemutatót, a trükkös, szűk utcai demópályán már-már Monacóra melegített. 
A brazil pilóta legutóbb, a Spanyol Nagydíjon a 3. lett, szeretne hasonló eredményt Monte-Carlo utcáin is, de a most következő futamon különösen fontos lenne az eddigieknél jobb időmérős teljesítmény.
“Összességében pozitívan indult az idény, néhány versenyen nagyon jól szerepeltünk, de egyes helyeken, például Bahreinben voltak gondok, amik miatt értékes pontok úsztak el. Minden téren javultunk idén, az autó és a csapatmunka is jobb lett, versenyképesek vagyunk, de még mindig lehet javulni, főleg az időmérőn. Tisztában vagyunk ezzel, dolgozunk is rajta” – mondta Varsóban.
“Nagyon szeretem a monacói pályát, részben azért is, mert Monaco a második hazai futamom, hiszen ott élek. Monacóban végig a határon vagyunk, közvetlenül a korlátok mellett, nem fér bele a hiba. A rajtpozíció mindennél fontosabb, remélem, hogy szombaton jól teljesíthetünk majd! A célom világos: mindig a dobogós helyekért akarok küzdeni.”