Fernando Alonso (1.): “Ez egy fantasztikus érzés, sokat segített a közönség! Mindenhonnan lehetett érezni a támogatást. Nagyon jól akartunk teljesíteni, minden apró részletre odafigyeltünk, sikerült és nagyon örülünk ennek. Nem akarunk itt megállni, de nem változtat semmin ez a győzelem. Csak öt verseny ment le, voltunk fenn, voltunk lenn, de mindig a dobogóért harcoltunk. Nagyon jól sikerült a rajt, meg akartam előzni pár autót, és sikerült is. Gondolkoztunk a három kiálláson, de a négynél maradtunk és nagyon jól működött. Hihetetlen érzés hazai pályán nyerni, mindenkinek köszönjük, aki kijött szurkolni. Tudom, hogy sokaknak komoly anyagi erőfeszítés volt, hogy eljött ide, de reméljük, hogy ez a győzelem nem az utolsó volt az idén!”

Kimi Räikkönen (2.):
“Nem bánom a második helyet, azért vagyok itt, hogy olyan jó versenyt fussak, amilyet csak tudok. Jó lett volna győzni, így sikerült. Mi csak a saját dolgunkat végezzük, tudjuk, mire vagyunk képesek és ez a legfontosabb.”

Felipe Massa (3.): “Bízom benne, hogy visszatértem a legjobb formámhoz. Az időmérő után három helyet veszítettem, kicsit csalódott voltam emiatt, de nagyon agresszívek voltunk. Az autó nagyon jól ment, az első kör is jól sikerült, azt hiszem, rögtön előreléptem három helyet. Kicsit küzdöttem a gumikkal, de nagyon jó futamunk volt.”