Nico Rosberg (1.): “Nagyszerű kört futottam a végén! Óriási motivációt ad ez az eredmény az egész csapatnak, de óvatosnak kell lennünk a Bahreinben történtek miatt. Mindenki keményen dolgozott a gyárban az elmúlt időszakban, itt másféle problémák lesznek a gumikkal, mint Bahreinben voltak. Nagy feladat lesz kezelni őket holnap.”

Lewis Hamilton (2.): “Gratulálok Nicónak, nagyon beletalált a körbe! Örülök, hogy a csapat ilyen nagyszerű eredményt ért el. Óvatosnak kell lennünk a versennyel kapcsolatban, mert nagyon nehéz nap előtt állunk. Nem volt két szett közepes gumim, de azt hiszem, Nico így is, úgy is gyorsabb volt ma.”

Sebastian Vettel (3.): “Nagyon elégedett voltam az utolsó szektorral, mert a múltban nem nagyon ment itt. Érdekes verseny lesz, és minden a gumikopásról szól majd. Úgy tűnik, hogy a gumik nem bírják addig, ameddig szeretnénk, de örülünk, hogy jó pozícióból kezdhetjük a versenyt.”

“Megkérdeztem Nicót, hogy szerinte hány kiállás lesz, de nem válaszolt. Én három-négyre számítok, ha valaki megcsinálja kettőből, megeszem a kalapom!”