A Red Bull főnöke, Christian Horner Barcelonában a Forma-1 hivatalos oldalának adott interjút. Miután az angol újra elmondta a már sablonosnak számító válaszait a malajziai incidenset illetően –  azaz hogy mindig is voltak súrlódások a pilóták között, de érthető, mert nagyon versenyképesek, és épp ezért olyan eredményes a csapat -, a folytatásról, Mark Webber esetleges lecseréléséről is beszélt.
“Nyilván nem fognak együtt karácsonyozni (a pilótáink), de szakmai kérdésekben most is beszélnek egymással, megtárgyalják az autó dolgait a versenyhétvégén, hiszen mindkettejük közös érdeke, hogy az élen lehessenek vasárnap.”
“A jövő évi párosításról nagyon korai lenne még beszélni. Sebastian helyzete egyértelmű, a többi pedig majd nyáron alakul ki. Nincs terv.”
Az utóbbi időben Kimi Räikkönent is komolyan emlegetik a Red Bull-lal kapcsolatban, de Horner nem akart konkrét jelöltekről beszélni, azt azonban sietett leszögezni, hogy nem Vettel mondja majd rá az áment az esetleges új csapattársra.
“Ő csak a maga dolgát végzi. Sebastian sosem mondta, hogy ezt akarom, ez viszont kizárt, nem az ő stílusa. Sportember, aki sosem próbálta keresztülverni az akaratát a csapaton.” 
“A célunk egyszerű: a két legjobb pilótát akarjuk az autóinkban látni. Ha a Toro Rossótól érkezik valaki, nagyszerű, hiszen ott jól lehet fejlődni. De mindig az elérhető legjobbakat akarjuk, a választék pedig bőséges.” 
Négy futam után a Vettel vezeti az egyéni versenyt, míg a Red Bull az élen áll a konstruktőri küzdelemben. Horner reméli, hogy összejöhet a negyedik dupla siker is, úgy véli, a fő kérdés a gumik kezelése lesz idén.
“Remélem, hogy igazuk lesz a negyedikkel! De hosszú még az év és nagyon szoros a verseny. De a fő kihívás kerek és fekete, a neve pedig Pirelli. Az győz majd az év végén, akinek a legjobban sikerül őket használnia.”
Az olasz gyártó Barcelonába módosított, tartósabb kemény keverékre váltott, ami összhangban van a Red Bull korábbi követeléseivel. Horner ezzel együtt nem lát nagy különbséget.
“Nos, a korábbi négy keverékkel is sikerült már két futamot megnyernünk idén, szerintem nincs akkora változás. Ma (pénteken) még csak ismerkedtünk a gumival, majd vasárnap meglátjuk!”