Lewis Hamiltonnak van egy angol bulldogja, Roscoe, akiről nem szégyell rendszeresen posztolni a Twitteren. Roscoe a Spanyol Nagydíjon ott van a Mercedes pilótájával, Bernie Ecclestone beengedte a paddockba. “Ez király” – lelkendezett Hamilton a BBC-n vezetett rovatában. “Roscoe most egy kicsit sántikál, mert megcsúszott valamin a szüleim házában. Amikor nem lehetek vele a motorhome-ban, a húgom vigyáz rá, egyébként viszem, ahova csak tudom.”

“Persze, óvatosnak kell lennem, mert az F1-es autók még az embernek is hangosak, hát még egy kutyának. Nekem az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát, szóval a garázs közelébe sem jöhet. Tök jó, hogy velem lehet, nagyon szórakozható, és hát eléggé kötődöm is hozzá.”

“Születésem óta voltak kutyáink, imádom bennük, hogy olyan hűségesek. Mindegy, hogy milyen napod van, ők mindig ott vannak, mindig szeretnek és mindig örülnek, hogy látnak. A kutyám mindenhova követ. Ha csomagolok, bámul, ha lefekszem, felugrik az ágyra vagy leheveredik a padlóra. Aztán hallgathatom a horkolását. Mindig is akartam egy bulldogot, és ugyan sokat mondták, hogy nem tudok majd törődni vele, bebizonyítom, hogy ez nem igaz. Roscoe elutazik velem az összes európai versenyre.”