F1: Rosberg beindulna végre 1
F1: Rosberg beindulna végre 2

F1: Rosberg beindulna végre

F1: Rosberg beindulna végre

F1: Rosberg beindulna végre 13
F1: Rosberg beindulna végre 14
F1: Rosberg beindulna végre 15
F1: Rosberg beindulna végre 16
F1: Rosberg beindulna végre 17
F1: Rosberg beindulna végre 18
F1: Rosberg beindulna végre 19
F1: Rosberg beindulna végre 20
F1: Rosberg beindulna végre 21
F1: Rosberg beindulna végre 22
Fotó megosztása:
F1: Rosberg beindulna végre 23 Nico Rosberg (1.): “Egy kicsit tényleg meglepő ez a pole. Tegnap még nem volt egyértelmű, hogy kié a leggyorsabb autó, főleg egy körön, mi is szenvedtünk egy kicsit. Ma reggel már elégedettebb voltam, egész jól sikerült beállítanunk az autót, fantasztikus eredményt értünk el. Nehéz verseny előtt állunk a hátsó gumik kopása miatt. Most szeretném végre beindítani az idényt, eddig nem volt az igazi számomra. Sőt, ez volt az első igazi időmérőm, biztosan nagy harc lesz az elején. Nehéz megítélni, hogy a versenytempónk elég lesz-e a győzelemhez, de meg fogom próbálni!”

Rosberg később jelezte, hogy vasárnap nem vár csodát. “Jó esély van arra, hogy holnap nem leszünk annyira gyorsak, mint ma voltunk. Sokkal nehezebb dolgunk lesz, de nem adjuk fel előre.”

Sebastian Vettel (2.): “Nem vagyok csalódott, Nico nagyon erős kört rakott össze. Először csak azt láttam, hogy második vagyok, azt nem, hogy mennyi hiányzott. Pedig rendben volt a kör. Amikor megmondták, mennyi a hátrányom, világossá vált, hogy Nicót ma nem lehetett megverni. Ami jó, hogy sikerült gumit spórolnunk, és mivel ismét a gumikról fog szólni a verseny, jó eredmény az első sor.”

Fernando Alonso (3.):
“Nincs tévénk az autóban, nem tudtam, hogy a többiek milyen kört futottak. Szerettem volna befejezni a második kört is, de a végén láttam, hogy az előzőhöz képest egy tizeddel lassabb vagyok, így inkább kijöttem és spóroltunk. Lehet, hogy még szükség lesz azokra a gumikra. A harmadik hely egyáltalán nem rossz a holnapi versenyre, harcban lehetünk a dobogós helyezésért.”