F1: Button most nem ígér csodát 1
F1: Button most nem ígér csodát 2

F1: Button most nem ígér csodát

F1: Button most nem ígér csodát

F1: Button most nem ígér csodát 13
F1: Button most nem ígér csodát 14
F1: Button most nem ígér csodát 15
F1: Button most nem ígér csodát 16
F1: Button most nem ígér csodát 17
F1: Button most nem ígér csodát 18
F1: Button most nem ígér csodát 19
F1: Button most nem ígér csodát 20
F1: Button most nem ígér csodát 21
F1: Button most nem ígér csodát 22
Fotó megosztása:
F1: Button most nem ígér csodát 23 A McLaren helyzetét remekül szemlélteti, hogy Jenson Button gyermeki örömmel nyugtázta, hogy sikerült bejutnia a Q3-ba Bahreinben. Az angol gyors kört nem futott, hogy szabadon választhasson gumit, ezzel együtt nem hiszi, hogy sikerül megismételnie a kínai stratégiai bravúrt.

“Nem akarom, hogy bárki túl sokat várjon tőlünk” – figyelmeztetett Button. “Nagyon kemény napunk lesz holnap. Persze, igyekszünk mindig pozitívak lenni, és próbálok majd olyan gyorsan menni, amennyire csak tudok.”

Noha Button szerint egy alternatív stratégia nem hozhat olyan sokat, mint az előző versenyen, a McLaren megpróbálkozik majd valami egyedivel. “Talán benne van egy kétkiállásos taktika. Általában kényszerből csinálunk mást, mint a többiek, meglátjuk, mit tehetünk holnap. Egyértelműen a pontokra megyünk, jó lenne, ha mindkét autónk az első tízben érne célba.”

Sergio Perez a Q2-ben kiesett a másik McLarennel, a mexikói szerint azért, mert inkább a versenyre volt kihegyezve az autó. “Éppen ezért nem aggódom a helyezés miatt” – így Perez. “Holnapra állítottuk be az autót, ez pedig nehézzé tette számomra az időmérőt. A gumikra figyelünk, ezzel sokat nyerhetünk holnap.”