Múlt hónapban szerződtette tartalékosnak a venezuelai Rodolfo Gonzalezt a Marussia, a 26 éves pilóta máris élesben bizonyíthat. A Bahreini Nagydíj első szabadedzésén a dél-amerikai ülhet be Jules Bianchi autójába. “Nagyon örülök ennek a lehetőségnek” – nyilatkozta Gonzalez, aki korábban a Force Indiánál és a Caterhamnél is megfordult.

“Jó érzés lesz újra visszaülni egy autóba, különösen egy Forma-1-esbe. Van már F1-es tapasztalatom, úgyhogy több mint nyugodt vagyok, készen állok a feladatra. Imádom ezt a pályát, és alig várom, hogy kiderüljön, mire vagyok képes.”

A Bahreinben egy kis pihenőt kapó Bianchival egyébként nagyon elégedett a Ferrari, különösen a csapatfőnök Stefano Domenicali. “Szerintem nagyszerű szezonja van” – így Domenicali. “Az első három versenyen hihetetlen volt a tempója, pedig nem a legjobb autóban ül. Remélem, hogy kitart a lendülete és meg tudja mutatni a benne rejtőző teljes potenciált, akár más csapatoknál is.”

Bianchi továbbra is a Ferrari pilótaakadémiájának tagja, pontosan tudja, hogy figyelik. “Persze, hogy árgus szemekkel lesnek” – mondta Bianchi. “Egyre nagyobb az érdeklődés irántam, és ahogy hallottam, a Ferrarinál sokaknak tetszik, amit csinálok.”