Hamilton: Még fejlődnünk kell! 1
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 2

Hamilton: Még fejlődnünk kell!

Hamilton: Még fejlődnünk kell!

Hamilton: Még fejlődnünk kell! 31
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 32
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 33
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 34
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 35
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 36
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 37
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 38
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 39
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 40
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 41
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 42
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 43
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 44
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 45
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 46
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 47
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 48
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 49
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 50
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 51
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 52
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 53
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 54
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 55
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 56
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 57
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 58
Fotó megosztása:
Hamilton: Még fejlődnünk kell! 59 Lewis Hamilton éppen csak, de harmadik lett a Kínai Nagydíjon, a nagyot hajrázó Sebastian Vettel nem érte utol az angolt. Hamilton zsinórban másodszor állhatott dobogóra, ami jelzi, hogy jó irányba megy a Mercedes. “Nagyon pozitív volt a kínai hétvége” – így Hamilton. “Versenyről versenyre jobban érzem magam az autóban, nagyon örülünk a pole-nak és a dobogónak.”

“Van néhány terület, ahol fejlődnünk kell, hogy utolérjük az élmezőnyt, keményen dolgozunk, hogy azonosítsuk ezeket. Bahrein előtt ugyan nem sok időnk van a változtatásokra, de a mérnökeimmel mindent meg fogok tenni azért, hogy megtaláljuk azokat az apróságokat, amelyek rövid távon is segíthetnek. A bahreini pálya nagy kihívást jelent, különösen a gumik számára, amelyeknek a homokkal és a túlmelegedéssel is meg kell küzdeniük. A vonalvezetés különleges, alig várom, hogy kiderüljön, mire lehetünk képesek.”

Nico Rosberg is örül a sikereknek, de magának is szeretne már egy jó hétvégét. “Egy kemény hétvége után ülhetek vissza máris az autóba, ez jó dolog” – mondta Rosberg. “Az első három versenyem nem úgy alakult, ahogy reméltük, szóval nagyon remélem, hogy az általam nagyon kedvelt szahíri pályán minden összeáll. A hátsó gumikkal necces lehet a helyzet, próbáljuk majd a maximumot kihozni a lehetőségeinkből. A felkészültségünk jobb, mint tavaly, az autó erősebb, úgyhogy nagyon remélem, hogy jó eredményt érhetünk el.”

Ross Brawn szerint a Mercedes eddigi teljesítménye jó, az előzetes várakozásokat is felülmúlja. “Azért van még dolgunk: javítanunk kell a megbízhatóságon, és jó lenne találnunk néhány tizedet” – jelentette ki a csapatfőnök. “Mindkét autóval szeretnénk célba érni Bahreinben, középtávon pedig az a célunk, hogy Nico és Lewis rendszeres dobogós legyen. Már belekóstoltunk a sikerbe, a kínai harmadik hely miatt érzett kis csalódottság ad most motivációt a csapatnak.”