F1: Räikkönen meg sem érezte a sérülést 2 Fernando Alonso (1.): “Köszönöm a támogatást, egész hétvégén hihetetlenek voltak a drukkerek. Fantasztikus verseny volt, gond nélkül ment végig, a gumik sem koptak annyira, mint vártuk. Nagyszerű érzés, hogy itt állhatok a dobogó tetején, különösen azután, hogy Malajziában nem sikerült célba érnünk. Igen, szóltak, hogy ne nyomjam annyira, de nem is nyomtam, és egyébként is nehéz tudni, mikor használjuk ki megfelelően a tartalékokat. Nehéz versenyt várok Bahreinben, mások lesznek az időjárási körülmények is. Nem tudom, mennyire leszünk versenyképesek: amelyik versenyt eddig befejeztük, ott voltunk a dobogón, remélem, így lesz jövő héten is.”

Kimi Räikkönen (2.): “Persze nyerni akartunk, de rendben volt ez a verseny, a rossz rajt után jó volt az autó vezethetősége. Perez előzésekor próbáltam kikerülni, de letolt a fűre és megsérült az autó orra, de nem nagyon befolyásolta a kocsit. Kicsit alulkormányzott volt, de így is jó sok pontot szereztünk. Legközelebb talán még jobbak leszünk.”

Lewis Hamilton (3.):
“Nagyon elégedett vagyok a mai eredménnyel, a csapat is sok pontot szerzett. Nem voltunk olyan gyorsak, mint akik előttünk végeztek, nagyon örülünk a dobogónak.”