F1: Hamiltont is meglepte a különbség 2 Lewis Hamilton (1.): “Hihetetlen érzés, nagyon boldolg vagyok. Régen állt utoljára pole-ban a csapat, extázisban vagyok. A csapat nagyon jól teljesített eddig egész hétvégén, reméljük így is marad. Kicsit meglepő a különbség, mert a Ferrari erős volt a harmadik szabadedzésen. Nehéz volt összerakni ezt az utolsó kört, de tökéletes időben jöttem ki a tökéletes körre, nagyon elégedett vagyok. Az első etap biztos nagyon rövid lesz holnap, a lágy gumik eléggé kopnak, bár Kimiék biztos kitalálnak valamit, ők elég jók a gumikkal. Biztos vagyok benne, hogy mi is versenyképesek leszünk holnap.”

Kimi Räikkönen (2.):
“Elég nagy a különbség, amivel lemaradtunk. Egyelőre nincs meg a megfelelő tempónk a pole-hoz, de a második hely azért nem olyan rossz. Szeretnénk elsők lenni, de nincs meg a tempó. A középső szektorban hiányzik a leszorítóerőnk. Ide csak egy kis fejlesztést hoztunk, mondhatjuk, hogy az autó nem változott a legutóbbi futamhoz képest. Van pár gondunk, de azért jól megy, pont, mint Malajziában. Az autó úgy megy, ahogy szeretném. Nem könnyű jól beállítani, de most elégedett vagyok vele.”

Fernando Alonso (3.): “Nagyon elégedett vagyok a harmadik hellyel, nagyon jól mentünk egész hétvégén. Változtatnunk kellett kicsit az autón, de nagyon jól reagált rá, remek beállításaink vannak a versenyre. A versenytempónk jó, és az sokkal fontosabb, mint a kvalifikáció. Úgy gondolom, hogy mindkét autóval harcban lehetünk a dobogóért.”

“Azt hiszem, Kimi különösen veszélyes ellenfél lehet, mert ő és a Lotus nagyon jól kezeli a gumikat, holnap pedig a gumik jelentik majd a kulcsot. A minél korábbi bokszkiállás előnyt jelent majd a tempó szempontjából, de hátrányt a forgalmat illetően. A hosszabb etapot futók közé kerülünk majd vissza, olyanok közé, akik a közepes keveréken mennek, mint például Vettel és Button. Szóval okos és rugalmas stratégia kell majd.”