A következő két fordulóban, Kínában és Bahreinben a Caterham mindkét tesztpilótájának vezetési lehetőséget ad majd. 
A két hét múlva következő Kínai Nagydíj első edzésén természetesen Ma Csing-Hua ül az autóba, a hazai pályán övé az elsőbbség. A kínai pilóta Sanghajban első ízben vezeti majd a CT03-ast, de F1-es tapasztalata azért van már, hiszen tavaly a HRT-nél négy szabadedzésen és egy teszten is körözött már.
A rá következő héten, Bahreinben Alexander Rossin lesz a sor, aki tavaly a Caterhamnél a Spanyol Nagydíj péntekén kapott már hasonló lehetőséget.
“Az első (idei) edzésem Bahreinben lesz. Nagyon várom, hiszen jó lehetőség az autó vezetése, a és pályát is jól ismerem még a GP2 Asiából. Bár csak 90 percről van szó, így is alkalmam lesz arra, hogy bizonyítsak” – magyarázta Rossi, nem titkolva az ambícióit. 
“Az elsődleges cél természetesen az, hogy végigvigyük a csapat által meghatározott programot, de legyünk őszinték, az autóversenyzés azért a köridőkről szól! Szóval igyekszem majd megtalálni az egyensúlyt a csapat által rám bízott munka és a jó teljesítmény között. Mindenki megnézi az eredményeket.” 
“Nyilván azért igazodni kell a programhoz, vigyázni kell a gumikra, nem lehet majd vasárnapi tempóban nyomni. Magabiztosan várom az edzést, hiszen tavaly Barcelonában már dolgoztam a csapattal, de ahogy mondtam, fontos lesz számomra a gyorsaság is.”