Az énekelni-gitározni is tudó Lewis Hamilton évek óta barkácsolgat zenéket a saját örömére, legutóbb a télen vonult be egy londoni stúdióba rapper barátjával, Angellel, hogy rögzítsen pár számot. 
Bár Hamilton többször elmondta, hogy csakis a maga kedvére foglalkozik a zenélgetéssel – egy popsztár, Nicole Scherzinger elég a családba -, Angel úgy véli, kár lenne “dobozban” hagyni a pilóta  dalait.
“A felvett dalok nagyon ott vannak! Lewis jobb, mint némelyik énekes. Tényleg, rendes énekes, és kész felüdülés a hangja. Nagyon kellemesen az énekel.” 
“Remélem, hogy kiadja a számokat, őrültség lenne nem publikálni. De egyelőre csak a stúdióban dolgozik. Igazi maximalista. Nem akarja elkapkodni, ha valami nem szól jól, felveszi újra” – magyarázta a Sun bulvárlapnak.
A 2008-as F1-bajnok egyébként épp pár nappal korábban jelentette ki a lapnak újra, hogy nem akar komolyabban foglalkozni a zenéléssel:
“Csináltunk pár rapszámot Angellel tavaly, de csak a szórakozás kedvéért. Azóta nem zenéltem és nem lesz belőlem rapper. Forma-1-es pilóta vagyok.”