F1: Hamilton visszaszólt Ecclestone-nak 2

Bernie Ecclestone a hétvégén beszélt arról, hogy előbb a Red Bull és Hamilton megállapodása felett próbált bábáskodni, majd amikor az nem jött össze, a Mercedes felé irányította a brit pilóta figyelmét.  
Ahogy tegnapi cikkünkben megírtuk, Ecclestone sztorija némileg ellentmondásban áll azzal, amit eddig a Mercedes és a 2008-as világbajnok kommunikáltak, hiszen a nagyfőnök szerint 2012 nyarán került először szóba a mercis lehetőség, míg Hamiltonék arról beszéltek, hogy már 2012 eleje óta tárgyaltak a megállapodásról. 
Az ügyben megszólalt a brit pilóta is, aki szerint az F1 ura által előadott eseménysorozat nem egyezik meg az ő verziójával.
“Úgy tűnik, valamiért mindig csak rólam beszél” – mondta Hamilton. “Kicsit idegesítő, mert elég jó kapcsolatban vagyunk, és a legtöbb dologban nyitott vagyok a véleményére” – tette hozzá.
Hamilton politikusokat megszégyenítő kétértelműséggel válaszolt arra a kérdésre, ami a Red Bullal folytatott állítólagos tárgyalásait firtatta. “Azt mondtam a menedzsereimnek, hogy az összes csapattal beszéljenek, és a legjobb lehetőségeket teremtsék meg nekem” – mondta. “Nem szenteltem egyik istállónak sem nagyobb figyelmet, mint a többinek” – tette hozzá.
“Végül a Mercedesnél kötöttem ki, és ez volt a legjobb döntés, amit valaha hoztam” – árulta el Hamilton, aki vasárnap Malajziában – második mercedeses versenyén – a dobogó harmadik fokára állhatott.