F1: Perez hozza az új McLaren-szponzort? 2
A Vodafone 2013 végén, hét év együttműködés után búcsút int a McLarennek, a wokingi alakulat új főszponzort kereshet. 
Valószínűleg nem kell majd nagyon megerőltetni magukat, hiszen az idénre szerződtetett Sergio Perezt egészen eddig a mexikói telekom-óriás, a Telmex támogatta, logikus, hogy világ leggazdagabb embereként számon tartott Carlos Slim birodalmához tartozó márka követi majd a pilótát.
Perez mindenképp ebben bízik: “Remélhetőleg hamarosan újra mellettem lesz a Telmex” – mondta a spanyol Marcának a 2013-ra a Saubernél maradó cégről. “Gyakorlatilag a pályafutásom kezdete óta velük voltam, kicsit sajnálom is, hogy idén nincsenek velem, mert a McLarennek még szerződése van a Vodafone-nal. Szeretném újra látni a kék színt az autómon.”
A mexikói pilóta a fentiekkel együtt leszögezte, hogy őt nem zavarja, ha egyesek szerint a McLaren csak a telmexes lehetőség miatt igazolta le. Szerinte egyáltalán nincs erre rászorulva a wokingi alakulat.
“Nem akarok semmit bizonygatni azoknak, akik ezt hiszik. Ha valaki így gondolkodik, akkor azt is lehet mondani, hogy Fernando (Alonso) csak a Santandernek köszönhetően van a Ferrarinál. Én nem hiszem, hogy ez befolyásolta volna a szerződtetésemről szóló döntést. Szerintem a McLarennek nem kell vadásznia a szponzorokat. A marketing szempontjából nincs jobb csapat, minden nagy cég örömmel jönne ide.”