A Forma 1-es szezon indulása egyben azt is jelenti, hogy megjelennek a rajongóknak szánt termékek 2013-as újdonságai is. Idén minden eddiginél szélesebb választékkal várjuk a Forma 1 szerelmeseit, sőt még olyan különleges márkák is bekerültek a kínálatba, mint a BMW, a Lamborghini vagy a McLaren GT.
Néhány érdekesség: 
Miden idők legszínesebb kínálatát láthatjuk Ferrari-termékekből. A már hagyományossá vált női, férfi és gyermekpólók, sapkák mellett izgalmas tollakkal, mobiltelefon-tartozékokkal, sportos órákkal és különleges ékszerekkel is találkozhatunk. Ezeken kívül számos népszerű termék is visszakerült a választékba, mint például a törölközők, plédek, ágyneműk, díszpárnák valamint többféle hasznos kiegészítő.
A McLaren-csapat rajongói is jóval szélesebb választékból mazsolázhatnak, mint korábban. A szokásos termékeken túl végre rendelhető törölköző, kistáska, napszemüveg, softshell csapatpulóver, csak hogy a legfontosabbakat említsük. Emellett az igen szemrevalóra sikeredett “Lifestyle” kollekció darabjait is megtalálhatjátok a weboldalon.
A Red Bull Racing termékek között kiemeljük az újdonságnak számító órákat, karkötőket vagy az iPad-, illetve mobiltelefon-tokokat. A Mercedes AMG kínálatában a hasznos kiegészítők és csapatruházat mellett már előrendelhetők a pilóták nevével ellátott pólók, sapkák is.
Végül fontos újdonság, hogy a Michael Schumacher-termékek választéka is bővült, ezzel kedveskedve azoknak, akiknek hiányolják őt a pályáról.
Az újdonságok március végétől folyamatosan érkeznek be az üzletbe, az első kiszállítások várható időpontja a termékleírásnál olvasható.