Sebastien Buemit ugyan dobta a Toro Rosso 2011 végén, de a Red Bull nem ejtette teljesen, a svájci versenyzőt a nagycsapat, a Red Bull Racing teszt- és tartalék pilótaként alkalmazta 2012-re. Buemi ugyan igyekezett versenyzői munkát keresni 2013-ra, elsősorban a Force Indiával hozták hírbe, de mostanra biztos, hogy marad az eddigi helyén, bejelentették a szerződéshosszabbítását. 

“A Red Bull Racingnél jól ismerek mindenkit, jó egy újabb évig maradni. A célom természetesen az, hogy újra versenyezzek, de így is nagyon sokat tanulok a csapatnál. Segítem az autó fejlesztését, egész évben visszajelzéseket adok, mind a központban, mind a versenyhétvégéken” – mondta a 24 éves pilóta, aki állítólag kiemelkedően jó a szimulátoron.
“Örülünk, hogy Sebastien marad a teszt- és tartalékpilótánk az új idényben is. Még 2004-ben csatlakozott a Red Bull Junior Teamhez, 2008-ban és tavaly is dolgozott már a Red Bull Racinggel és komoly versenytapasztalata is van. Értékes tagja a csapatnak, egész évben fontos szimulátoros munkát végez majd számunkra” – nyilatkozta a csapatfőnök, Christian Horner.