Az olasz Autosprint úgy tudja, hogy a Ferrari jelenleg 664-es kódnéven futó 2013-as autóját – valószínűleg F2013-nak hívják majd – február 2-án mutatja be a csapat Maranellóban.
Az alakulat az értesülést nem erősítette meg, a Ferrari szóvivője a GPUpdate.netnek annyit mondott, hogy majd közlik, ha lesz bejelenteni valójuk. Valószínű, hogy a bemutató dátumát a szokásos média-sítáborban, a Wrooomon árulják el.
Míg a többség ma már csak az interneten keresztül, vagy a teszten a garázs előtt leplezi le az új modelljét, a Ferrari azon kevés csapatok egyike, amely a gazdasági válság “kitörése” óta is teljes értékű autóbemutatókat tart sok-sok meghívott vendéggel és a fioranói házi pályán tartott shakedownnal. (Bár tavaly ez utóbbi a komoly havazás miatt elmaradt.)
Az Autosprint a Ferrari-bemutató mellett a Williams és a Toro Rosso leleplezésének dátumát is tudni véli: mindkét csapat a fentebb említett egyszerű módon, a jerezi teszt első napján, február 5-én mutatja meg 2013-as modelljét.
Eddig három csapat, a McLaren, a Force India és a Sauber közölt hivatalos időpontot: sorrendben január 31-én, február 1-jén és 2-án jönnek az új autók.