F1: Hamilton nem érti a főnököt 1
F1: Hamilton nem érti a főnököt 2

F1: Hamilton nem érti a főnököt

F1: Hamilton nem érti a főnököt

F1: Hamilton nem érti a főnököt 8
F1: Hamilton nem érti a főnököt 9
F1: Hamilton nem érti a főnököt 10
F1: Hamilton nem érti a főnököt 11
F1: Hamilton nem érti a főnököt 12
Fotó megosztása:
F1: Hamilton nem érti a főnököt 13

Lewis Hamilton 2012 végén hat szezon után elhagyja a McLarent, hogy a jelenleg vergődő Mercedesnél keressen új kihívást. A 2008-as bajnok jelenlegi főnöke, Martin Whitmarsh a múlt héten a Forma-1 hivatalos oldalának adott interjújában beszélt a válásról, felvetette, hogy Hamilton bánhatja a lelépést.
“Tiszteletben tartom a döntését, de én hiszem, hogy velünk jobban járt volna, a McLaren erősebb csapat. Nem fogja azt mondani, hogy hát, több pénzt ajánlottak. Azt se mondja, hogy nos, nagyot hibáztam, de remélem, hogy a jövő évben erre gondol majd! De így döntött, és most már viselnie kell a következményeit. Szerintem azóta már megkérdőjelezte a döntést magában párszor. De valószínűleg úgy áll hozzá, hogy ezután már előre kell tekinteni” – mondta Whitmarsh, hozzátéve, hogy Hamilton talán már egyáltalán nem motivált az idény végére.
Hamiltont csütörtökön Austinban szembesítették a fentiekkel az újságírók – a pilóta azt állította, nem egészen érti, miért mondott ilyeneket a csapatfőnök:
“Kicsit meglepett, hogy ezt hallottam tőle, mert egyáltalán nem ez a helyzet. De a csapat nagyszerű, és nagyon rég együtt vagyunk már. Persze biztosan mindenkinek megvannak a maga érzései, de még itt vagyok és 100 százalékot akarok nyújtani a csapatnak az utolsó két versenyen is. Természetesen nekem is megvannak a magam érzései, de igazán nagyon elégedett vagyok a döntésemmel” – szögezte le. 
“Ez van. Egyszerűen örömmel hajtok a csapatért az utolsó két versenyen, igyekszem a maximumot nyújtani. Még van miért küzdeni, ha a bajnoki címért már nem is állunk harcban.”